Skip to main content

Ratatouille van verse groenten

met mascarpone-polenta

Ratatouille van verse groenten

Proef een klassieke Franse ratatouille met een eigentijdse, Italiaanse draai. Courgette, tomaat, paprika en ui worden in geroosterde knoflookolie worden gekookt, en daarna gemixt met rozemarijn, peterselie en basilicum. De knapperige topping van pittige geroosterde hennep- en zonnebloempitten zorgt voor een lekkere extra bite. En de polenta van witte maïs? Die is extra romig dankzij mascarpone - Bon appétit!

Ingrediënten: 62% ratatouille (27% courgette, 26% tomaat, 16% ui, 15% paprika, tomatenpuree drie maal geconcentreerd, 4% venkel, specerijen, olijfolie, kruiden, zeezout, maïszetmeel), 34% polenta (water, MELKPOEDER, 12% maïsgriesmeel, parmezaanse kaas (MELK), mascarpone (MELK), boter (MELK), zeezout, bieslook), zonnebloempit, agavesiroop, olijfolie, specerijen, kokos, zout, zeezout, rookaroma, melkzuurbacteriën.

Nutritional value per serving

Per servingPer 100g
Calories451kcal110.3kcal
Energy (kJ)1883kJ460.4kJ
Fat23.3g5.7g
Saturated Fat8.6g2.1g
Carbohydrate40.3g9.9g
Sugar23.3g5.7g
Dietary Fiber7.7g1.9g
Protein15.1g3.7g
Salt1.84g0.4g
Nutritional values may slightly vary at the time of delivery.

Ingredients in this meal

AllergensMelk (inclusief lactose), Milk
May contain traces of allergens
Produced in an environment where peanuts, nuts, soy, wheat, eggs, milk, seafood (shellfish and fish), sesame, sulfites, and mustard are processed.

Zucchini

Measurement:

Tomato

Measurement:

Onion

Measurement:

Bell pepper

Measurement:

Tomato paste

Measurement:

Fennel

Measurement:

Polenta

Measurement:

Parmesan cheese

Measurement:

Mascarpone

Measurement:

Olive oil

Measurement:

Herbs

Measurement:

Hennepzaad

Measurement:

How to best enjoy

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Nutritional value per serving

Per servingPer 100g
Calories451kcal110.3kcal
Energy (kJ)1883kJ460.4kJ
Fat23.3g5.7g
Saturated Fat8.6g2.1g
Carbohydrate40.3g9.9g
Sugar23.3g5.7g
Dietary Fiber7.7g1.9g
Protein15.1g3.7g
Salt1.84g0.4g
Nutritional values may slightly vary at the time of delivery.
Get started

Enjoy delicious meals designed by dietitians. Choose your favorites, skip weeks, cancel anytime.