Ratatouille van verse groenten
met mascarpone-polenta

Proef een klassieke Franse ratatouille met een eigentijdse, Italiaanse draai. Courgette, tomaat, paprika en ui worden in geroosterde knoflookolie worden gekookt, en daarna gemixt met rozemarijn, peterselie en basilicum. De knapperige topping van pittige geroosterde hennep- en zonnebloempitten zorgt voor een lekkere extra bite. En de polenta van witte maïs? Die is extra romig dankzij mascarpone - Bon appétit!
Ingrediënten: 62% ratatouille (27% courgette, 26% tomaat, 16% ui, 15% paprika, tomatenpuree drie maal geconcentreerd, 4% venkel, specerijen, olijfolie, kruiden, zeezout, maïszetmeel), 34% polenta (water, MELKPOEDER, 12% maïsgriesmeel, parmezaanse kaas (MELK), mascarpone (MELK), boter (MELK), zeezout, bieslook), zonnebloempit, agavesiroop, olijfolie, specerijen, kokos, zout, zeezout, rookaroma, melkzuurbacteriën.
Nutritional value per serving
Ingredients in this meal
Allergens: Melk (inclusief lactose), MilkZucchini
Measurement:
Tomato
Measurement:
Onion
Measurement:
Bell pepper
Measurement:
Tomato paste
Measurement:
Fennel
Measurement:
Polenta
Measurement:
Parmesan cheese
Measurement:
Mascarpone
Measurement:
Olive oil
Measurement:
Herbs
Measurement:
Hennepzaad
Measurement:
How to best enjoy
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Nutritional value per serving
Enjoy delicious meals designed by dietitians. Choose your favorites, skip weeks, cancel anytime.