FactorIconChevronRightSmallKant En Klare MaaltijdenIconChevronRightSmallVers

Verse maaltijden aan huis

Ontdek het gemak en de smaak van verse maaltijden aan huis – gezond eten was nog nooit zo eenvoudig! Bestel nu en ervaar de luxe van heerlijke, vers bereide gerechten, direct aan uw deur bezorgd.
Ontdek het gemak en de smaak van verse maaltijden aan huis – gezond eten was nog nooit zo eenvoudig! Bestel nu en ervaar de luxe van heerlijke, vers bereide gerechten, direct aan uw deur bezorgd.

Hoe het werkt

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

Verse kant-en-klaar maaltijden met behulp van Factor

Verse kant-en-klaar maaltijden met behulp van Factor

Verse kant-en-klaar maaltijden bieden een moderne oplossing voor de toenemende behoefte aan gemak en kwaliteit in onze dagelijkse voeding. Deze verse maaltijden onderscheiden zich door het gebruik van verse, vaak lokaal geproduceerde ingrediënten, in tegenstelling tot de meer traditionele, lang houdbare kant-en-klaarmaaltijden. De nadruk ligt op het bieden van een voedzame en smaakvolle eetervaring, vergelijkbaar met een vers bereide maaltijd thuis. Deze maaltijden worden gekoeld geleverd en zijn ontworpen om met minimale voorbereiding opgewarmd te worden. Ze zijn ideaal voor mensen met een drukke levensstijl, zoals werkende professionals en studenten, maar bieden ook uitkomst voor ouderen en anderen die het moeilijk vinden om dagelijks verse maaltijden te bereiden. Je kunt bij Factor kiezen uit een breed scala aan kant-en-klare verse maaltijden. Zo kun je kiezen tussen verschillende voorkeursmenu's als vegetarisch, keto, flexitarisch en pescotarisch. De verse kant-en-klare maaltijden worden bij jou thuis bezorgd en zijn zo klaar om genuttigd te worden.
Vers gekookte maaltijden van Factor voor optimale smaak

Vers gekookte maaltijden van Factor voor optimale smaak

Dagverse maaltijden en vers gekookte maaltijden vertegenwoordigen twee belangrijke concepten in de hedendaagse voedingswereld, gericht op gezondheid en gemak. Factor is er om je te voorzien in dit gemak. Dagverse maaltijden garanderen de versheid van ingrediënten, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van producten die binnen enkele dagen na oogst worden bereid. Dit bevordert niet alleen de voedingswaarde maar ook de optimale smaak van de ingrediënten. De vers gekookte maaltijden van Factor worden voor jou gemaakt en in een bakje gedaan dat gemakkelijk in de oven of magnetron geplaatst kan worden. De gerechten worden vers gemaakt door onze specialisten. Deze benadering zorgt ervoor dat de maaltijden hun textuur, aroma en smaak behouden, wat vaak verloren gaat bij traditionele voedselconserveringstechnieken. De verse gerechten zijn populair bij degenen die weinig tijd hebben maar toch willen genieten van een maaltijd die vers is. Ze spelen een cruciale rol in het faciliteren van een gebalanceerde levensstijl, door het aanbieden van voedzame en heerlijke opties die gemakkelijk zijn. Zoals de verse gerechten voor thuis van Factor!
Verse maaltijden bezorgd bij jou thuis

Verse maaltijden bezorgd bij jou thuis

Wil jij verse maaltijden bestellen? Factor helpt je daarbij, want met Factor worden de verse maaltijden thuisbezorgd. Factor stelt mensen in staat om online of via de app verschillende soorten verse maaltijden te kiezen, die vervolgens thuis of op kantoor worden bezorgd. Kenmerkend voor onze service is de focus op versheid; de maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Daarnaast kun je kiezen uit een breed scala aan opties, waaronder flexitarisch, pescotarisch, vegetarisch of andere specifieke dieetmaaltijden. Vers eten laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Verse maaltijden aan huis voor optimaal gemak

Verse maaltijden aan huis voor optimaal gemak

Verse maaltijden aan huis zijn een enorme trend, vooral gewaardeerd door hen die weinig tijd of mogelijkheden hebben om zelf te koken, maar toch waarde hechten aan voedzame en smakelijke maaltijden. Factor levert verse maaltijden aan huis. Deze maaltijden worden gemaakt met verse ingrediënten en worden bij jou geleverd op de aangegeven dag. Onze koelverse maaltijden aan huis zijn bereid met hoogwaardige ingrediënten waardoor ze een voedzame en smakelijke optie vormen. Ze zijn bijzonder populair bij ouderen, drukbezette families en professionals, maar ook bij mensen die herstellen van een ziekte of operatie en extra voedingszorg nodig hebben. Na thuisbezorging is het enige dat je nog hoeft te doen, het in de oven of magnetron te zetten. Zo heb je binnen enkele minuten een lekkere maaltijd op tafel zonder lang in de keuken te hoeven staan.

Veelgestelde vragen over verse maaltijden aan huis van Factor

Hoe snel kan ik mijn eerste box verwachten?
Kies uit bezorging op zondagavond of maandag - net wat jouw agenda uitkomt. De deadline voor het bestellen, wijzigen of pauzeren van een box is woensdagavond vóór 23:59 uur, een week voor de bezorgdag. Oftewel: de deadline van deze woensdag geldt voor de box die volgende week wordt thuisbezorgd. Ook je gekozen maaltijden, hoeveelheid maaltijden, facturatie- en verzendinformatie kun je tot dat moment wijzigen. Na de dealine gaat ons team gelijk aan de slag. Van bestelling tot box neemt een aantal dagen in beslag, omdat we alles op bestelling maken, er met verse ingrediënten wordt gewerkt en we zo min mogelijk voedsel willen verspillen.
Zijn de maaltijden vers of vriezen jullie ze in?
Altijd vers, altijd veilig - daar draait het ons bij het thuisbezorgen van jouw box om. Om je bestelling urenlang supervers en veilig te houden, worden alle maaltijden in 100% gekoelde bezorgbussen bezorgd. Omdat we niet van het invriezen zijn, geniet je van lekkere gerechten die proeven alsof ze uit je eigen keuken komen. Zorg er voor dat je je maaltijden gelijk in de koelkast zet zodra de box er is. Na ontvangst blijven ze gemakkelijk een week lang goed. Je kunt de houdbaarheidsdatum op de verpakking vinden. Geniet van je maaltijd!
Hoeveel kost Factor?
Kies wekelijks uit 4, 6, 8, 10, 12 of 14 verse maaltijden, thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Geniet al vanaf €8,49 per maaltijd (+ €5,99 bezorgkosten). De prijs per maaltijd is afhankelijk van het aantal gerechten dat je bestelt. Neem bijvoorbeeld een box van 4 maaltijden welke inclusief bezorgkosten € 49,95 kost, en een box van 14 maaltijden € 124,85. Ga naar onze menupagina om per box de prijs te zien.