Zalm met pesto
met romige spinazie en sperziebonen in tomatenboter

Voilà, een pescotarische maaltijd met al je favoriete gezonde groenten. De zalm wordt met spinazie van roomkaas, Parmezaanse kaas, uien en knoflook in de oven geroosterd. De lekkere boerenkoolpesto geeft het samen met knapperige sperziebonen, gedroogde tomaat en basilicumboter een extra groene touch. Niet voor niets is dit bord al jaren een culinaire klassieker.
Zalm met pesto van spinazie, sperziebonen, spinazie, roomkaas en boter met zongedroogde tomatenpuree
Deze maaltijd bevat 160 gram groenten.
Ingrediënten: 33% gekruide zalm (98% zalm (VIS), specerijen, zeezout), 31% romige spinazie (52% spinazie, 29% roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), ui, Parmezaanse kaas (MELK), specerijen, olijfolie pomace), 24% gekruide sperzieboon (98% sperzieboon, olijfolie pomace, specerijen, zeezout), 8% spinazie pesto (48% olijfolie pomace, 16% spinazie, 11% Parmezaanse kaas (MELK), AMANDEL, boerenkool, basilicum, specerijen, zeezout), 4% tomatenboter (69% boter (MELK), 22% zongedroogde tomatenpuree (water, zongedroogde tomaat, azijn, zout), knoflookpuree, zeezout, basilicum)
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Vis, Amandelnoten, Melk (inclusief lactose), MelkZalmfilet
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Basilicum
Measurement:
Boerenkool
Measurement:
Amandelen
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Parmezaanse kaas
Measurement:
Boter
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Zongedroogde tomaten
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Ui
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Knoflookgranulaat
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.