Varkenshaas met gekaramelliseerde ui
met bacon, bloemkoolpuree en sperziebonen in champignoncrème

Malse plakjes varkenshaas geserveerd op een kaasachtige bloemkoolpuree, smaakt naar meer? Je bent niet de enige, want deze klassieker met eigen draai pakt iedereen in. Het vlees wordt in een verse kruidenmix van rozemarijn, salie en tijm gemarineerd. Voor een rokerige umami-smaak worden bacon en gekarameliseerde uiencompote toegevoegd. En om het af te maken: sperziebonen met een romige crème van geroosterde champignons. Even opwarmen en binnen twee tellen vult je huis zich met de lekkerste geuren. Eet smakelijk.
Gemarineerde varkenshaas met romige bloemkoolpuree met kaas, gekruide sperziebonen en mix van gebakken ui en spek.
Ingrediënten:
31% romige bloemkoolpuree (65% bloemkool, 13% room (MELK), 10% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), 6% kaas (gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel, microbieel stremsel), bosui, specerijen, olijfolie), 26% gemarineerde varkenshaas (90% varkenshaas (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 10% marinade (olijfolie, specerijen, kruiden)), 26% gekruide sperzieboon (96% sperzieboon, olijfolie, specerijen, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 10% gebakken ui en spek mix (74% ui, 17% spekblokje (98% varkensvlees, zout, specerijenextracten, rook), olijfolie, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), specerijen, zout, rookaroma), 6% romige champignon (36% room (MELK), 30% champignon, 22% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), water, specerijen, natuurlijk aroma), melkzuurbacteriën.
E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk, Melk (inclusief lactose), SelderijBloemkool
Measurement:
Room
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Kaas
Measurement:
Varkenshaas
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Bosui
Measurement:
Zout
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Ui
Measurement:
Speckblokjes
Measurement:
Rookaroma
Measurement:
Champignons
Measurement:
Natuurlijk Aroma's
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.