Skip to main content

Varkenshaas met gekaramelliseerde ui

met bacon, bloemkoolpuree en sperziebonen in champignoncrème

Varkenshaas met gekaramelliseerde ui
Eiwitrijk
Keto

Malse plakjes varkenshaas geserveerd op een kaasachtige bloemkoolpuree, smaakt naar meer? Je bent niet de enige, want deze klassieker met eigen draai pakt iedereen in. Het vlees wordt in een verse kruidenmix van rozemarijn, salie en tijm gemarineerd. Voor een rokerige umami-smaak worden bacon en gekarameliseerde uiencompote toegevoegd. En om het af te maken: sperziebonen met een romige crème van geroosterde champignons. Even opwarmen en binnen twee tellen vult je huis zich met de lekkerste geuren. Eet smakelijk.

Gemarineerde varkenshaas met romige bloemkoolpuree met kaas, gekruide sperziebonen en mix van gebakken ui en spek.

Ingrediënten: 31% romige bloemkoolpuree (65% bloemkool, 13% room (MELK), 10% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), 6% kaas (gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel, microbieel stremsel), bosui, specerijen, olijfolie), 26% gemarineerde varkenshaas (90% varkenshaas (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 10% marinade (olijfolie, specerijen, kruiden)), 26% gekruide sperzieboon (96% sperzieboon, olijfolie, specerijen, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 10% gebakken ui en spek mix (74% ui, 17% spekblokje (98% varkensvlees, zout, specerijenextracten, rook), olijfolie, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), specerijen, zout, rookaroma), 6% romige champignon (36% room (MELK), 30% champignon, 22% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), water, specerijen, natuurlijk aroma), melkzuurbacteriën.

E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)788kcal202.6kcal
Energie (kJ)3269kJ840.4kJ
Vetten60.1g15.4g
waarvan verzadigd22.3g5.7g
Koolhydraten14.1g3.6g
waarvan suikers9.9g2.5g
Vezels9.9g2.5g
Eiwitten42.3g10.9g
Zout1.91g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk, Melk (inclusief lactose), Selderij
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Bloemkool

Measurement:

Room

Measurement:

Roomkaas

Measurement:

Kaas

Measurement:

Varkenshaas

Measurement:

Olijfolie

Measurement:

Specerijen

Measurement:

Kruiden

Measurement:

Bosui

Measurement:

Zout

Measurement:

Sperziebonen

Measurement:

Ui

Measurement:

Speckblokjes

Measurement:

Rookaroma

Measurement:

Champignons

Measurement:

Natuurlijk Aroma's

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)788kcal202.6kcal
Energie (kJ)3269kJ840.4kJ
Vetten60.1g15.4g
waarvan verzadigd22.3g5.7g
Koolhydraten14.1g3.6g
waarvan suikers9.9g2.5g
Vezels9.9g2.5g
Eiwitten42.3g10.9g
Zout1.91g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.