Varkenshaas in zongedroogde tomatensaus
met bloemkoolpuree en broccoli

Dit is keto op z’n best: weinig koolhydraten, en een mix van eiwitten, vetten en groenten. Voor dit Bourgondische bord is de varkenshaas eerst in kruiden gemarineerd en daarna op de grill gegaan. Het wordt bovenop een romige geroosterde knoflook-bloemkoolpuree geserveerd en met een zongedroogde tomatensaus afgemaakt. Dit in combinatie met gestoomde broccoli en bloemkool weet deze maaltijd alle keto-vinkjes op een heel smaakvolle manier af te vinken. Eet smakelijk.
Gegaarde varkenshaas met bloemkoolpuree, bloemkool-broccolimix en tomatensaus
Deze maaltijd bevat 207 gram groenten.
Ingrediënten: 31% bloemkool-broccolimix (64% bloemkool, 35% broccoli, olijfolie, zeezout, specerijen), 29% bloemkoolpuree (71% bloemkool, 13% roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), roomboter (MELK), specerijen, olijfolie, kruiden, zeezout), 26% gemarineerde varkenshaas (93% gegaarde varkenshaas (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 7% marinade (olijfolie, specerijen, kruiden)), 12% tomatenroomsaus (68% room (MELK), ui, olijfolie, parmezaanse kaas (MELK), specerijen , 2,4% zongedroogde tomatenpuree, maïszetmeel, 1,46% tomatenpuree drie maal geconcentreerd, natuurlijk aroma, azijn, zout), spinazie, melkzuurbacteriën.
E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose)Bloemkool
Measurement:
Broccoli
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Roomboter
Measurement:
Varkenshaas
Measurement:
Zongedroogde tomatenpuree
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.