Skip to main content

Varkenshaas in romige knoflook-mosterdsaus

met broccoli, en puree van knolselderij en bloemkool

Varkenshaas in romige knoflook-mosterdsaus

Deze keto-vriendelijke maaltijd laat je spontaan watertanden. De romige Dijonsaus - vol knoflook, pit en boterachtige smaak - is precies wat de gegrilde varkenshaas nodig heeft. Het vlees wordt samen met een puree van bloemkool en knolselderij met boter en roomkaas geserveerd. En om het gerecht af te maken, mengen broccoliroosjes met geroosterde knoflook zich in het geheel.

Gegaard varkensvlees met Dijon mosterd, knolselderij-bloemkoolpuree en broccoli.

Ingrediënten: 31% bloemkoolpuree (54% bloemkool, 34% KNOLSELDERIJ, roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), boter (MELK), MELKPOEDER, olijfolie, room (MELK), kruiden, specerijen), 31% broccoliroosjes (91% broccoli, olijfolie, specerijen, zeezout, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 26% gemarineerde varkenshaas (90% gegaard varkensvlees (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 10% marinade (olijfolie, specerijen, Dijon mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), uienpoeder, kruiden)), 11% mosterdsaus (54% room (MELK), olijfolie, 7% grove mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, specerijen, aroma (bevat MOSTERD), boter (MELK), 6% Dijon mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), specerijen, ui, 3,2% knoflook, parmezaanse kaas (MELK), maïszetmeel, kruiden, witte wijnazijn, natuurlijk aroma, zeezout), melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)699kcal179.7kcal
Energie (kJ)2898kJ745kJ
Vetten55.1g14.2g
waarvan verzadigd19.2g4.9g
Koolhydraten10.6g2.7g
waarvan suikers7g1.8g
Vezels8.6g2.2g
Eiwitten35.4g9.1g
Zout2g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenSelderij, Mosterd, Melk, Melk (inclusief lactose)
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Varkenshaas

Measurement:

Bloemkool

Measurement:

Knolselderij

Measurement:

Broccoli

Measurement:

Ui

Measurement:

Dijon Mosterd

Measurement:

Room

Measurement:

Roomkaas

Measurement:

Boter

Measurement:

Melkpoeder

Measurement:

Parmezaanse kaas

Measurement:

Olijfolie

Measurement:

Bieslook

Measurement:

Oregano

Measurement:

Zwarte peper

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Kruiden

Measurement:

Specerijen

Measurement:

Citroen

Measurement:

Witte wijnazijn

Measurement:

Maiszetmeel

Measurement:

Mosterdzaad

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 4 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)699kcal179.7kcal
Energie (kJ)2898kJ745kJ
Vetten55.1g14.2g
waarvan verzadigd19.2g4.9g
Koolhydraten10.6g2.7g
waarvan suikers7g1.8g
Vezels8.6g2.2g
Eiwitten35.4g9.1g
Zout2g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.