Skip to main content

Rundergehakt & zwarte bonen bowl

met koriander, rijst en maïs

Rundergehakt & zwarte bonen bowl
Caloriebewust
Lactose-arm

Deze bowl zit boordevol smaak en een pietsje pit. Gehakt, zwarte bonen, ui en knoflook worden samen met komijn en chilipoeder gesudderd, om vervolgens met chilisaus en kruiden te worden gemengd. Daarna blenden gekruide zilvervliesrijst geserveerd en lente-uit zich erbij. En het bijgerecht? Maïs dat voor nog meer smaak wordt geroosterd met paprika, knoflook, chili en koriander. Eet smakelijk!

Gegaard rundergehakt met tomaten rijst, maïs en bonen

Deze maaltijd bevat 178 gram groenten.

Ingrediënten: water, 19% maïs, 14% rundergehakt [95% rundvlees, water, zeezout], paprika groen, 5% bruine basmatirijst, 5% zwarte bonen, 4% geconcentreerde tomatenpuree, ui, rode ui, paprika rood, 2% koriander, knoflook, witte wijnazijn, 1% tomatoblend [tomaat, tomatenpuree], bosui, komijnzaad, maïszetmeel, guajillopeper, anchopeper, olijfolie pomace, limoensap, knoflookpuree [knoflook geroosterd, water, zout, voedingszuur (E330), citrusvezel], zeezout, paprikapoeder, natuurlijk aroma (SELDERIJ), chilipoeder, chipotlepeper, oregano, gerookte paprikapoeder, knoflookgranulaat, verdikkingsmiddel (E412), melkzuurbacteriën.

E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)528kcal121.7kcal
Energie (kJ)2216kJ510.6kJ
Vetten19g4.4g
waarvan verzadigd5.5g1.3g
Koolhydraten58.9g13.6g
waarvan suikers12.8g2.9g
Vezels12.3g2.8g
Eiwitten24.4g5.6g
Zout2.01g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

Kan sporen van allergenen bevatten
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Mais

Measurement:

Rundergehakt

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Paprika groen

Measurement:

Bruine Basmatirijst

Measurement:

Zwarte bonen

Measurement:

Ui

Measurement:

Paprika rood

Measurement:

Koriander

Measurement:

Knoflook

Measurement:

Witte wijnazijn

Measurement:

Tomatoblend

Measurement:

Bosui

Measurement:

Maiszetmeel

Measurement:

Guajullopeper

Measurement:

Anchopeper

Measurement:

Olijfolie

Measurement:

Limoensap

Measurement:

Knoflookpuree

Measurement:

Paprikapoeder

Measurement:

Natuurlijke Aroma

Measurement:

Chilipoeder

Measurement:

Chipotlepeper

Measurement:

Oregano

Measurement:

Gerookte Paprikapoeder

Measurement:

Knoflookgranulaat

Measurement:

Melkzuurbacteriën

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)528kcal121.7kcal
Energie (kJ)2216kJ510.6kJ
Vetten19g4.4g
waarvan verzadigd5.5g1.3g
Koolhydraten58.9g13.6g
waarvan suikers12.8g2.9g
Vezels12.3g2.8g
Eiwitten24.4g5.6g
Zout2.01g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.