Kip met champignons & rijst
met kaas en knoflook-sperziebonen

Deze comfort maaltijd is zeker tijdens koude(re) dagen een match. Op het menu: Gegrilde kipfilet met romige, kaasachtige rijst op smaak gebracht met rozemarijn, tijm en salie. Geserveerd met geroosterde champignons en knoflook-sperziebonen voor een lekkere bite. Eet smakelijk!
Gegaarde kipfilet met sperziebonen, rijst, romige saus, champignons en knoflook
Deze maaltijd bevat 162 gram groenten.
Ingrediënten: 28% sperziebonen, 24% kipfilet gemarineerd [92% kippenvlees, zout, water, 1% knoflook geroosterd, kruiden, voedingszuur (E330), citrusvezel, olijfolie pomace], water, 11% zilvervliesrijst, 10% champignons, 4% kookroom [98% room (MELK), maïszetmeel], 3% roomkaas [KARNEMELK, 15% room (MELK), zout], 1% wilde rijst [water, wilde rijst], olijfolie pomace, 1% mozzarella [MELK, aardappelzetmeel, zout, microbiologisch stremsel, zuursel], 1% knoflook, bosui, <1% Parmezaanse kaas [MELK, zout, dierlijk stremsel], ui, zeezout, maïszetmeel, zwarte peper, tijm, knoflookgranulaat, salie, bieslook, geroosterde uipoeder, rozemarijn, dille, melkzuurbacteriën
E= door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose), MelkSperziebonen
Measurement:
Kipfilet
Measurement:
Zout
Measurement:
Geroosterde Knoflook
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Zilvervliesrijst
Measurement:
Champignons
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Room
Measurement:
Wilde rijst
Measurement:
Mozzarella
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Bosui
Measurement:
Parmezaanse kaas
Measurement:
Ui
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Tijm
Measurement:
Knoflookgranulaat
Measurement:
Salie
Measurement:
Bieslook
Measurement:
Geroosterde Uienpoeder
Measurement:
Rozemarijn
Measurement:
Dille
Measurement:
Melkzuurbacteriën
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.