Honing-mosterd kip
met rozemarijnaardappelen, wortels en geroosterde knoflook-sperziebonen

Deze honing-mosterd kip is een klassiek feestmaal van zoete en hartige smaken. Het vlees wordt met rozemarijn, oregano, knoflook, ui en mosterd gemarineerd, en - voor extra smaak - op hoog vuur gegrild. Het bijgerecht bestaat uit met rozemarijn geroosterde aardappelen, wortels en sperziebonen. Besprenkel het met de huisgemaakte honing-mosterdsaus en je kunt in twee tellen aan tafel.
Ingrediënten: 25% gemarineerde kip (92% kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 8% marinade (olijfolie, appelazijn, 13% Dijon mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), kruiden, specerijen, uienpoeder)), 25% gebakken aardappel (95% aardappel, specerijen, olijfolie, kruiden, uienpoeder, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 21% gekruide sperzieboon (93% sperzieboon, olijfolie, specerijen, zeezout), 21% wortel, 7% honing-mosterdsaus (zure room (MELK), 20% grove mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, specerijen, natuurlijk aroma), 18% honing, room (MELK), water, appelazijn, verdikkingsmiddel (E415)), olijfolie, melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Mosterd, Melk (inclusief lactose)Gemarineerde kip
Measurement:
Dijon Mosterd
Measurement:
Gebakken aardappel
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Wortel
Measurement:
Honing
Measurement:
Room
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Appelazijn
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.