Kikkererwtencurry
met een mix van wilde rijst en broccoli met gember
Op zoek naar een curry boordevol smaak op je drukke dag? Ga dan voor dit gerecht! De smaakmakers zijn ui, knoflook en gember, gecombineerd met madras currypoeder en garam masala. Dit samen met kikkererwten, boerenkool, rode paprika en romige kokosmelk geeft het bord typische Indiase smaken. En als bijgerecht: een mix van wilde rijst met broccoli dat met gember en knoflook op smaak wordt gebracht.
Ingrediënten: 58% kikkererwten curry (39% kikkererwt, water, 14% kokosmelk (kokosnootextract, water, stabilisatoren (E415, E412)), ui, paprika, specerijen (knoflook snippers, kerriepoeder, koriander, komijn, zwarte peper, chilipoeder), boerenkool, gemberpuree, olijfolie, limoensap, specerijenmix, zout, zeezout, maïszetmeel, brandewijnazijn, antioxidant (E300)), 23% gekruide broccoli (93% broccoli, gemberpuree, knoflook, olijfolie, knoflookgranulaat, zeezout, brandewijnazijn), 18% gekookte rijstmix (water, 43% bruine basmati rijst, 2,5% wilde rijst, kerriepoeder, zeezout), melkzuurbacteriën.
E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Kikkererwten
Measurement:
Kokosmelk
Measurement:
Ui
Measurement:
Paprika
Measurement:
Boerenkool
Measurement:
Broccoli
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Bruine Basmatirijst
Measurement:
Wilde rijst
Measurement:
Kerriepoeder
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.