Skip to main content

Varkenshaas met geroosterde rode paprika

met aardappelpuree, gekarameliseerde uien en geroosterde balsamico-sperziebonen

Varkenshaas met geroosterde rode paprika
<550 kcal

Deze voedzame maaltijd zet zoden aan de dijk. De varkenshaas wordt gemarineerd in rozemarijn, knoflook en Dijon-mosterd, en in de oven gebakken. Het wordt met een knoflookpuree en romige saus van geroosterde rode paprika's en gekarameliseerde uien geserveerd. En on the side? Geroosterde sperziebonen met balsamico.

Ingrediënten: 29% gemarineerde varkenshaas (92% varkenshaasfilet (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), 8% marinade (olijfolie, kruiden, mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), peper, zeezout)), 29% knoflook-aardappelpuree (83% aardappel, water, room (MELK), boter (MELK), kruiden, olijfolie, zeezout, specerijen, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 29% gekruide sperzieboon (sperzieboon, olijfolie, balsamico azijn (wijnazijn, druivenmostconcentraat, druivenmost), specerijen, kruiden, zeezout, zout, rookaroma), 7% paprikasaus (57% gegrilde paprika, room (MELK), witte wijn, specerijen, zeezout, verdikkingsmiddel (E415), olijfolie), 4,4% gekarameliseerde ui (rode ui, balsamico azijn (wijnazijn, druivenmostconcentraat, druivenmost), olijfolie, zeezout, zwarte peper), melkzuurbacteriën.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)476kcal138.4kcal
Energie (kJ)1987kJ577.6kJ
Vetten25.8g7.5g
waarvan verzadigd9.1g2.6g
Koolhydraten26.5g7.7g
waarvan suikers6.1g1.8g
Vezels8.2g2.4g
Eiwitten29.5g8.6g
Zout1.8g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk (inclusief lactose), Mosterd
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Varkenshaas

Measurement:

Sperziebonen

Measurement:

Balsamicoazijn

Measurement:

Rode paprika

Measurement:

Aardappelen

Measurement:

Room

Measurement:

Boter

Measurement:

Kruiden

Measurement:

Citroen

Measurement:

Witte wijn

Measurement:

Rode ui

Measurement:

Olijfolie pomace

Measurement:

Specerijen

Measurement:

Mosterd

Measurement:

Brandewijnazijn

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Zwarte peper

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)476kcal138.4kcal
Energie (kJ)1987kJ577.6kJ
Vetten25.8g7.5g
waarvan verzadigd9.1g2.6g
Koolhydraten26.5g7.7g
waarvan suikers6.1g1.8g
Vezels8.2g2.4g
Eiwitten29.5g8.6g
Zout1.8g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.