Thaise groene kokoscurry
met bruine knoflook-limoen rijst
Smaken, kleuren en geuren - dit Thaise bord zit er vol mee. En dan is het ook nog volledig vegan. Na het aanfruiten van de sjalotjes, gember en knoflook worden typisch Oosterse specerijen toegevoegd; kurkuma, koriander en komijn. Daarna gaan de geroosterde zoete aardappelen, sperziebonen, paprika's en kikkererwten erbij. Om er een volwaardige maaltijd van te maken, wordt er knoflook-limoen bruine rijst bij geserveerd. Grote kans dat dit een nieuwe favoriet voor doordeweeks bij jou thuis wordt.
Ingrediënten: 43% gekruide en geroosterde groentenmix (29% paprika, 29% sperzieboon, 25% zoete aardappel, 14% kikkererwt, specerijen, olijfolie, uienpoeder, zout, zeezout, antioxidant (E300)), 37% limoenrijst (74% zilvervliesrijst (water, rijst, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), olijfolie, zeezout, knoflookpoeder), 26% limoenmix (water, bosui, olijfolie, knoflook, geroosterde knoflook, zeezout, 0,5% limoensap, citroenschil, gemberpuree, zout, citroenvezel, antioxidant (E330), brandewijnazijn)), 19% groene curry saus (55% kokosnootextract, paprika, chili peper, bosui, specerijen, rode uien, gemberpuree, agavesiroop, water, natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), knoflookgranulaat, stabilisator (E412), olijfolie, citroenschil, zeezout, brandewijnazijn, verdikkingsmiddel (E415), zout, conserveermiddel (E509)), melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: SelderijGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Paprika
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Courgette
Measurement:
Zoete aardappel
Measurement:
Kikkererwten
Measurement:
Kokosnoot
Measurement:
Bruine rijst
Measurement:
Rode ui
Measurement:
Lente-ui
Measurement:
Natuurlijk Aroma's
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Uienpoeder
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Limoen
Measurement:
Citroen
Measurement:
Gemberpuree
Measurement:
Paprikapoeder
Measurement:
Chilivlokken
Measurement:
Agavesiroop
Measurement:
Brandewijnazijn
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.