Rundvlees met gesmolten kaas en kool

geserveerd met pittige knoflook-sperziebonen en rode paprika

Rundvlees met gesmolten kaas en kool
Keto

Zoek je een maaltijd met lekker veel pit? Dit is 'm. Mals rundergehakt is in tomatensaus met ui, knoflook en Parmezaanse kaas gestoofd, en met cheddarkaas gegarneerd. Het wordt op een bedje van gebakken groene kool met daaroverheen een milde kaassaus met groene pepers gepresenteerd. Als bijgerecht is gekozen voor geroosterde sperziebonen en rode paprika met knoflook en gochugaru (Koreaanse chilivlokken) - eet smakelijk.

Ingrediënten: 29% rundvlees, groentenmix (sperzieboon, rode paprika, olijfolie, bosui, zeezout, geroosterde knoflook, pepermix (zwarte peper, witte peper), gochugaru peper, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 13% witte kool, 8% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), tomatenpassata, ui, slagroom (MELK), zure room (MELK), olijfolie, 2,23% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), 1,75% roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), natuurlijke aroma's, 0,36% parmezaanse kaas (MELK), knoflookgranulaat, specerijen (bevat MOSTERDZAAD), geroosterde uienpoeder, uienpoeder, zeezout, melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)781kcal
247.9kcal
Energie (kJ)3239kJ
1028.3kJ
Vetten61.2g
19.4g
waarvan verzadigd25.3g
8g
Koolhydraten13.03g
4.1g
waarvan suikers11.6g
3.7g
Vezels7.1g
2.3g
Eiwitten40.4g
12.8g
Zout1.99g
0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk, Melk (inclusief lactose), MosterdGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.
  • Rundvlees

    Measurement:

  • Witte kool

    Measurement:

  • Sperziebonen

    Measurement:

  • Paprika

    Measurement:

  • Cheddarkaas

    Measurement:

  • Lente-ui

    Measurement:

  • Tomatensaus

    Measurement:

  • Citroen

    Measurement:

  • Ui

    Measurement:

  • Room

    Measurement:

  • Zure room

    Measurement:

  • Roomkaas

    Measurement:

  • Parmezaanse kaas

    Measurement:

  • Olijfolie pomace

    Measurement:

  • Zeezout

    Measurement:

  • Knoflook

    Measurement:

  • Zwarte peper

    Measurement:

  • Peper

    Measurement:

  • Gochugaru

    Measurement:

  • Mosterdzaad

    Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van:

  1. 1

    Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

  2. 2

    Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)781kcal
247.9kcal
Energie (kJ)3239kJ
1028.3kJ
Vetten61.2g
19.4g
waarvan verzadigd25.3g
8g
Koolhydraten13.03g
4.1g
waarvan suikers11.6g
3.7g
Vezels7.1g
2.3g
Eiwitten40.4g
12.8g
Zout1.99g
0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.