Rundvlees met gesmolten kaas en kool
geserveerd met pittige knoflook-sperziebonen en rode paprika
Zoek je een maaltijd met lekker veel pit? Dit is 'm. Mals rundergehakt is in tomatensaus met ui, knoflook en Parmezaanse kaas gestoofd, en met cheddarkaas gegarneerd. Het wordt op een bedje van gebakken groene kool met daaroverheen een milde kaassaus met groene pepers gepresenteerd. Als bijgerecht is gekozen voor geroosterde sperziebonen en rode paprika met knoflook en gochugaru (Koreaanse chilivlokken) - eet smakelijk.
Ingrediënten: 29% rundvlees, groentenmix (sperzieboon, rode paprika, olijfolie, bosui, zeezout, geroosterde knoflook, pepermix (zwarte peper, witte peper), gochugaru peper, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 13% witte kool, 8% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), tomatenpassata, ui, slagroom (MELK), zure room (MELK), olijfolie, 2,23% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), 1,75% roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), natuurlijke aroma's, 0,36% parmezaanse kaas (MELK), knoflookgranulaat, specerijen (bevat MOSTERDZAAD), geroosterde uienpoeder, uienpoeder, zeezout, melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk, Melk (inclusief lactose), MosterdGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Rundvlees
Measurement:
Witte kool
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Paprika
Measurement:
Cheddarkaas
Measurement:
Lente-ui
Measurement:
Tomatensaus
Measurement:
Citroen
Measurement:
Ui
Measurement:
Room
Measurement:
Zure room
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Parmezaanse kaas
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Peper
Measurement:
Gochugaru
Measurement:
Mosterdzaad
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.