Portobello in rode wijnsaus
met romige vegan uienrisotto en geroosterde knoflook-sperziebonen
Deze lekkere vegan risotto kan zo maar eens je nieuwe favoriet worden. De arboriorijst gaat samen met gebakken ui, knoflook en scheut witte wijn de pan in. Vervolgens gaan de geroosterde portobello's en cremini-champignons erbij, en wordt het met een 100% vegan rode wijnsaus overgoten. Om het af te maken: geroosterde knoflook-sperziebonen als bijgerecht.
Ingrediënten: 25% risottosaus (water, ui, maïszetmeel, witte wijn, kruiden, olijfolie, gistextract, geroosterde uienpoeder, zeezout), 21% risottorijst (water, rijst), 17% gekruide sperzieboon (sperzieboon, olijfolie, geroosterde knoflook, zeezout, zout, zwarte peper, citroenvezel, antioxidant (E330), rookaroma), 17% gekruide champignon (champignon, olijfolie, kruiden, zeezout, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 11% gekruide portobello (portobello, olijfolie, kruiden, peper, zout, rookaroma), 8% wijnsaus (water, 22% rode wijn, prei, ui, 8% sherry, olijfolie, kruiden, natuurlijk aroma's (bevat SELDERIJ), tapiocazetmeel, peper, zout, rookaroma), melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: SelderijGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Champignons
Measurement:
Portobello
Measurement:
Rijst
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Rode wijn
Measurement:
Ui
Measurement:
Prei
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Geroosterde Uienpoeder
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Gistextract
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Sherry
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Natuurlijk Aroma's
Measurement:
Witte wijn
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.