Portobello in rode wijnsaus

met romige vegan uienrisotto en geroosterde knoflook-sperziebonen

Portobello in rode wijnsaus
Vegan
Vegetarisch
<550 kcal

Deze lekkere vegan risotto kan zo maar eens je nieuwe favoriet worden. De arboriorijst gaat samen met gebakken ui, knoflook en scheut witte wijn de pan in. Vervolgens gaan de geroosterde portobello's en cremini-champignons erbij, en wordt het met een 100% vegan rode wijnsaus overgoten. Om het af te maken: geroosterde knoflook-sperziebonen als bijgerecht.

Ingrediënten: 25% risottosaus (water, ui, maïszetmeel, witte wijn, kruiden, olijfolie, gistextract, geroosterde uienpoeder, zeezout), 21% risottorijst (water, rijst), 17% gekruide sperzieboon (sperzieboon, olijfolie, geroosterde knoflook, zeezout, zout, zwarte peper, citroenvezel, antioxidant (E330), rookaroma), 17% gekruide champignon (champignon, olijfolie, kruiden, zeezout, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 11% gekruide portobello (portobello, olijfolie, kruiden, peper, zout, rookaroma), 8% wijnsaus (water, 22% rode wijn, prei, ui, 8% sherry, olijfolie, kruiden, natuurlijk aroma's (bevat SELDERIJ), tapiocazetmeel, peper, zout, rookaroma), melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)450kcal
110.8kcal
Energie (kJ)1880kJ
463.1kJ
Vetten21.6g
5.3g
waarvan verzadigd3.1g
0.8g
Koolhydraten45.1g
11.1g
waarvan suikers4.3g
1.1g
Vezels8.5g
2.1g
Eiwitten11.9g
2.9g
Zout1.96g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenSelderijGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.
  • Champignons

    Measurement:

  • Portobello

    Measurement:

  • Rijst

    Measurement:

  • Sperziebonen

    Measurement:

  • Rode wijn

    Measurement:

  • Ui

    Measurement:

  • Prei

    Measurement:

  • Kruiden

    Measurement:

  • Geroosterde Uienpoeder

    Measurement:

  • Olijfolie pomace

    Measurement:

  • Gistextract

    Measurement:

  • Knoflook

    Measurement:

  • Zeezout

    Measurement:

  • Zwarte peper

    Measurement:

  • Sherry

    Measurement:

  • Maiszetmeel

    Measurement:

  • Natuurlijk Aroma's

    Measurement:

  • Witte wijn

    Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van:

  1. 1

    Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

  2. 2

    Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)450kcal
110.8kcal
Energie (kJ)1880kJ
463.1kJ
Vetten21.6g
5.3g
waarvan verzadigd3.1g
0.8g
Koolhydraten45.1g
11.1g
waarvan suikers4.3g
1.1g
Vezels8.5g
2.1g
Eiwitten11.9g
2.9g
Zout1.96g
0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.