Kipfilet met zongedroogde tomaat
en courgette-spaghetti
Dit wordt comfortabel tafelen vol huisgemaakte smaken. De gegrilde kipfilet wordt met basilicum, oregano en knoflook gekruid, en met een crèmesaus van zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en spinazie overgoten. En het bijgerecht? Courgette-spaghetti om het laatste beetjes saus lekker mee op te slurpen - eet smakelijk.
Ingrediënten: 36% tomatensaus (room (melk), ui, bladspinazie, 6% gedroogde tomatenpuree, olijfolie, parmezaanse kaas (melk), knoflook, 1,3% tomatenpuree, maïszetmeel, natuurlijk aroma), 32% gemarineerde kipfilet (89% gegaarde kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 11% marinade (olijfolie, rode wijnazijn, kruiden, specerijen, knoflookgranulaat), 30% courgette, olijfolie, melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: MelkKruid Gemarineerde Kipfilet
Measurement:
Courgette
Measurement:
Room
Measurement:
Ui
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Gedroogde tomaten
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Parmezaanse kaas
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Tomatenpuree
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.