Kipfilet met zongedroogde tomaat

en courgette-spaghetti

Kipfilet met zongedroogde tomaat
Keto

Dit wordt comfortabel tafelen vol huisgemaakte smaken. De gegrilde kipfilet wordt met basilicum, oregano en knoflook gekruid, en met een crèmesaus van zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en spinazie overgoten. En het bijgerecht? Courgette-spaghetti om het laatste beetjes saus lekker mee op te slurpen - eet smakelijk.

Ingrediënten: 36% tomatensaus (room (melk), ui, bladspinazie, 6% gedroogde tomatenpuree, olijfolie, parmezaanse kaas (melk), knoflook, 1,3% tomatenpuree, maïszetmeel, natuurlijk aroma), 32% gemarineerde kipfilet (89% gegaarde kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 11% marinade (olijfolie, rode wijnazijn, kruiden, specerijen, knoflookgranulaat), 30% courgette, olijfolie, melkzuurbacteriën.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)661kcal
207.9kcal
Energie (kJ)2378kJ
747.8kJ
Vetten54.1g
17g
waarvan verzadigd24.5g
7.7g
Koolhydraten9.9g
3.1g
waarvan suikers7.3g
2.3g
Vezels2.5g
0.8g
Eiwitten31.5g
9.9g
Zout1.9g
0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenMelk
Kan sporen van allergenen bevatten
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.
  • Kruid Gemarineerde Kipfilet

    Measurement:

  • Courgette

    Measurement:

  • Room

    Measurement:

  • Ui

    Measurement:

  • Spinazie

    Measurement:

  • Gedroogde tomaten

    Measurement:

  • Olijfolie pomace

    Measurement:

  • Parmezaanse kaas

    Measurement:

  • Knoflook

    Measurement:

  • Tomatenpuree

    Measurement:

  • Maiszetmeel

    Measurement:

  • Kruiden

    Measurement:

  • Specerijen

    Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van:

  1. 1

    Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

  2. 2

    Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)661kcal
207.9kcal
Energie (kJ)2378kJ
747.8kJ
Vetten54.1g
17g
waarvan verzadigd24.5g
7.7g
Koolhydraten9.9g
3.1g
waarvan suikers7.3g
2.3g
Vezels2.5g
0.8g
Eiwitten31.5g
9.9g
Zout1.9g
0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.