Skip to main content

Kipfilet met kruidenkorst

en gestampte bloemkool met geroosterde amandel-sperziebonen

Kipfilet met kruidenkorst
Keto

Een comfortabele maaltijd vol bekende ingrediënten, dat is deze kipfilet met een krokante korst van amandelmeel, Parmezaanse kaas, boter en kruiden. Het wordt met een romige bloemkoolpuree en geroosterde knoflook geserveerd. Dit alles bestrooid met verse kruiden, waarbij dragon zorgt voor de fris-zoete nasmaak. Geroosterde sperziebonen, amandelen en een rijke knoflook-citroenboter maken de maaltijd af.

Ingrediënten: 39% gekruide kipfilet (81% kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 19% kruidenkorst (AMANDEL, parmezaanse kaas (MELK), boter (MELK), knoflookgranulaat, kruiden)), 30% bloemkoolpuree (71% bloemkool, roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), boter (MELK), specerijen, olijfolie, uienpoeder, kruiden, zeezout), 24% sperzieboon (sperzieboon, olijfolie, zwarte peper), 3,6% kruidenboter(boter (MELK), citroenschil, gedroogde knoflook, geroosterde uienpoeder, zeezout, zwarte peper, peterselie), gekruid amandelschaafsel (AMANDEL schaafsel, olijfolie, knoflookgranulaat, zwarte peper, zeezout), melkzuurbacteriën.

E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)675kcal203.3kcal
Energie (kJ)2803kJ844.3kJ
Vetten50.6g15.2g
waarvan verzadigd25.2g7.6g
Koolhydraten9.7g2.9g
waarvan suikers6.2g1.9g
Vezels8.3g2.5g
Eiwitten40.9g12.3g
Zout2g0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenAmandelnoten, Melk, Melk (inclusief lactose)
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Kipfilet

Measurement:

Bloemkool

Measurement:

Sperziebonen

Measurement:

Amandelen

Measurement:

Parmezaanse kaas

Measurement:

Boter

Measurement:

Roomkaas

Measurement:

Peterselie

Measurement:

Kruiden

Measurement:

Specerijen

Measurement:

Olijfolie pomace

Measurement:

Knoflook

Measurement:

Uienpoeder

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Zwarte peper

Measurement:

Citroen

Measurement:

Geroosterde Uienpoeder

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)675kcal203.3kcal
Energie (kJ)2803kJ844.3kJ
Vetten50.6g15.2g
waarvan verzadigd25.2g7.6g
Koolhydraten9.7g2.9g
waarvan suikers6.2g1.9g
Vezels8.3g2.5g
Eiwitten40.9g12.3g
Zout2g0.6g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.