Kipfilet en champignons in rode wijnsaus
met knoflook-bloemkoolpuree en haricots verts
Dit bord comfort food is gezond én lekker. De kip wordt in knoflook en kruiden gemarineerd, waarna het met gebakken champignons en een smaakvolle rode wijnsaus wordt bedekt. Dit alles wordt op een bedje van romige puree van geroosterde knoflook en bloemkool geserveerd. Tel daar het bijgerecht van haricots verts bij op en het wordt genieten van gezond gemak.
Ingrediënten: 28% gemarineerde kipfilet (91% gegaarde kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 9% marinade (olijfolie, specerijen, witte wijnazijn, kruiden)), 28% sperzieboon, 24% bloemkoolpuree (74% bloemkool, roomkaas (karnemelk, room (melk), zout, zuursel), boter (melk), 1,7% knoflook, olijfolie, maïszetmeel), 12% rode wijnsaus (36% rode wijn, rode ui, water, boter (melk), maïszetmeel, knoflook, natuurlijk aroma), 8% champignon in rode wijnsaus (92% champignon, 7% rode wijn, olijfolie, tijm, zwarte peper), specerijen, zeezout, melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose)Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Kruid Gemarineerde Kipfilet
Measurement:
Haricots verts
Measurement:
Bloemkool
Measurement:
Champignons
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Boter
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Maizena
Measurement:
Rode wijn
Measurement:
Rode ui
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Tijm
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 4 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.