Gekruide zalm
met gerookte kaas, bloemkoolrijst en broccoli
Gedurfd, verrassend en smaakvol - dat is dit gerecht. De zalm wordt met een unieke Zuid-Amerikaanse zwarte kruidenmix ingepakt en in de oven gebakken. Dit zorgt voor een diepbruine korst en een verrassende rokerige smaak. De bloemkoolrijst met romige gerookte kaas brengt het smakenpalet perfect in balans. En als bijgerecht? Knapperige broccoliroosjes met cajun-tomatensaus bereid met ui, paprika en selderij.
Ingrediënten: 37% bloemkoolrijst in roomsaus (42% bloemkoolrijst, gerookte smeltkaas (kaas (gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel, stremsel), water, boter (MELK), smeltzouten (E452, E339), zout, rookaroma), 12% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), ui, room (MELK), olijfolie, knoflook, zeezout), 31% gekruide zalm (98% gegaarde zalm (VIS), specerijen, zeezout, uienpoeder, oregano, rook), 23% gekruide broccoli (broccoli, zeezout, zwarte peper), tomatenjus (ui, BLEEKSELDERIJ, tomatenpassata, room (MELK), paprika, specerijen, roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), boter (MELK), olijfolie, oregano, uienpoeder, zeezout, zout, brandewijnazijn, conserveermiddel (E509)), melkzuurbacteriën.
E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Vis, Melk (inclusief lactose), SelderijGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Zalmfilet
Measurement:
Bloemkoolrijst
Measurement:
Broccoli
Measurement:
Gerookte Kaas
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Room
Measurement:
Boter
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Bleekselderij
Measurement:
Passata
Measurement:
Ui
Measurement:
Knoflook
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Uienpoeder
Measurement:
Oregano
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Paprikapoeder
Measurement:
Brandewijnazijn
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.