Skip to main content

Gekruide zalm

met gerookte kaas, bloemkoolrijst en broccoli

Gekruide zalm
Keto

Gedurfd, verrassend en smaakvol - dat is dit gerecht. De zalm wordt met een unieke Zuid-Amerikaanse zwarte kruidenmix ingepakt en in de oven gebakken. Dit zorgt voor een diepbruine korst en een verrassende rokerige smaak. De bloemkoolrijst met romige gerookte kaas brengt het smakenpalet perfect in balans. En als bijgerecht? Knapperige broccoliroosjes met cajun-tomatensaus bereid met ui, paprika en selderij.

Ingrediënten: 37% bloemkoolrijst in roomsaus (42% bloemkoolrijst, gerookte smeltkaas (kaas (gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel, stremsel), water, boter (MELK), smeltzouten (E452, E339), zout, rookaroma), 12% roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), ui, room (MELK), olijfolie, knoflook, zeezout), 31% gekruide zalm (98% gegaarde zalm (VIS), specerijen, zeezout, uienpoeder, oregano, rook), 23% gekruide broccoli (broccoli, zeezout, zwarte peper), tomatenjus (ui, BLEEKSELDERIJ, tomatenpassata, room (MELK), paprika, specerijen, roomkaas (gepasteuriseerde KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), boter (MELK), olijfolie, oregano, uienpoeder, zeezout, zout, brandewijnazijn, conserveermiddel (E509)), melkzuurbacteriën.

E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)648kcal175.6kcal
Energie (kJ)2694kJ730.1kJ
Vetten47.4g12.8g
waarvan verzadigd19.3g5.2g
Koolhydraten11.2g3g
waarvan suikers8.8g2.4g
Vezels5.4g1.5g
Eiwitten41.1g11.1g
Zout2g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenVis, Melk (inclusief lactose), Selderij
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Zalmfilet

Measurement:

Bloemkoolrijst

Measurement:

Broccoli

Measurement:

Gerookte Kaas

Measurement:

Roomkaas

Measurement:

Room

Measurement:

Boter

Measurement:

Olijfolie pomace

Measurement:

Bleekselderij

Measurement:

Passata

Measurement:

Ui

Measurement:

Knoflook

Measurement:

Specerijen

Measurement:

Uienpoeder

Measurement:

Oregano

Measurement:

Zwarte peper

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Paprikapoeder

Measurement:

Brandewijnazijn

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)648kcal175.6kcal
Energie (kJ)2694kJ730.1kJ
Vetten47.4g12.8g
waarvan verzadigd19.3g5.2g
Koolhydraten11.2g3g
waarvan suikers8.8g2.4g
Vezels5.4g1.5g
Eiwitten41.1g11.1g
Zout2g0.5g
Voedingswaarde kan bij de bezorging iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.